bril pen rekenmachine en wat papieren

Persoonlijk financieel overzicht

Meer dan 80% van alle Nederlanders heeft geen volledig beeld van zijn huidige en toekomstige financiële situatie. Als dat ook voor u geldt, dan is de kans groot dat uw pensioen, verzekeringen of hypotheek niet goed zijn geregeld.

Wilt u zeker weten dat u niet teveel geld betaalt voor uw verzekeringen, alle dekkingen ervan op orde zijn, of dat uw pensioen later wel genoeg is? Laat dan een complete persoonlijke Financiële Analyse maken door FPO.

FPO Financiële Analyse

De analyse begint met het opstellen van een volledig overzicht van uw verzekeringspakket, hypotheek en pensioenopbouw. Vervolgens worden uw persoonlijke wensen doorgenomen. Dit geheel wordt beoordeeld op basis van onder andere de volgende zaken:

  • Wordt er op uw hypotheek voldoende afgelost, zodat u na pensioendatum in uw huis kunt blijven wonen?
  • Wanneer één van de partners komt te overlijden, wat moet er dan van de hypotheek afgelost worden om in het huis te blijven wonen?
  • Wat wordt uw financiële situatie wanneer u voor 45 % arbeidsongeschikt wordt?
  • Wat wordt uw financiële situatie wanneer u werkeloos wordt en in de WW komt?
  • Is de lopende hypotheek afgesloten met een woekerpolis?
  • Betaalt u teveel aan verzekeringspremies of heeft u gaten in de dekking van uw verzekeringspakket?

Voor de uitgebreide FPO Financiële Analyse betaalt u slechts € 298. U ontvangt van ons een compleet rapport met daarin onze bevinden, mogelijkheden voor besparingen en tips om uw financiële situatie te repareren of te verbeteren.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de FPO Financiële Analyse? Neem dan gerust contact met ons op.