FPO Pensioennetwerk voor pensioenadvies aan uw relaties

Het FPO Pensioennetwerk is een slimme oplossing voor bedrijven die actief zijn in de administratieve sector en hun relaties via een samenwerking willen verwijzen naar een gediplomeerde pensioenadviseur.

Het FPO Pensioennetwerk is een samenwerkingsconcept waarbij u als bedrijf wordt opgenomen in ons netwerk. Zodra u een relatie doorverwijst naar FPO voor pensioenadvies, ontvangt u van FPO een vergoeding over deze lead.   

Pensioenadvies DGA actueler dan ooit

Op dit moment spelen er veel zaken waardoor veel bestaande pensioenvoorzieningen voor DGA’s opnieuw moeten worden beoordeeld, bijvoorbeeld:

  • Nieuwe regels voor het uitkeren van dividend en aanpassing pensioenopbouw in 2015
  • Verschuiving van de pensioenleeftijd naar 67 jaar
  • Gevaar van de fiscale en commerciële opbouw bij pensioen in eigen beheer
  • Pensioen in eigen beheer nog wel de beste optie?

Persoonlijke kennismaking

Wij snappen als geen ander dat het aangaan van nieuwe samenwerking niet alleen een zakelijke beslissing is, maar ook wordt beïnvloed door een persoonlijke klik.

Vul in het onderstaande formulier uw gegevens  en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak waarin wij ons concept graag toelichten. 

Contactformulier Pensioennetwerk

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.