losse munten gestapeld op papier met grafieken

Beleggen van uw vermogen

Wanneer u zou willen beleggen is het eerste woord wat bij u opkomt waarschijnlijk: RISICO. Dit hoeft echter niet het geval te zijn, wanneer u een evenwicht probeert te bereiken tussen rendement en risico. 

Dit evenwicht kan mede worden bereikt door het spreiden van uw vermogen over verschillende beleggingsmogelijkheden zoals deposito’s, obligaties of aandelen, etc.

De termijn van de gewenste belegging is van invloed op het risico. Bij een belegging in deposito’s is het risico vanaf het begin nihil. Met obligaties is de kans op een negatief resultaat over een periode van drie jaar al laag en voor een belegging in aandelen wordt deze situatie over een beleggingsperiode van tien jaar of langer bereikt.

FPO Beleggingstest
Om voor u te komen tot een verantwoord beleggingsadvies is het raadzaam de vragen van de FPO’s beleggingstest te beantwoorden. Met behulp van deze vragen wordt uw “risicoprofiel” bepaald. Ook kunt u aangeven of u door ons benaderd zou willen worden voor het maken van een afspraak of welke informatie u graag zou willen ontvangen betreffende een aantal beleggingsmogelijkheden. U kunt eveneens aangeven of u voor de eerst volgende beleggingsavond wilt worden uitgenodigd. Hiertoe is een volledig ingevuld aanmeldingsformulier noodzakelijk.

Meer informatie
Wilt u meer weten over het beleggen van uw vermogen en onze dienstverlening op het gebied van beleggen? Neem dan gerust contact met ons op.